20/12-2009



 Inhandlat muskelsalva för ca 30 kr. Rena rama rånet. Super är den, blir att köpa med mer hem!!

 En strandväska för 20 kr...

 Det dyraste jag köpt här nere, en hårborste för 700 baht, 150 kr. Men jag har aldrig haft bättre! Väl värd pengarna.

Nu sitter jag i hotellreceptionen och surfar lite. Vi bor på ett hotell som heter Mac på Koh Chang. Vi fick kanske inte det bästa rummet, ingen balkong och utsikt rakt i en vägg, och gatan alldeles utanför med mycket ljud, men poolen är superfin och stranden ligger alldeles nedanför hotellet en 20-30 meter. Och priset var bra. Inatt är sista natten på detta hotell, sen blir det att boka ett till i två dagar, för det fanns inte på detta hotell.

Igår blev det en ovanligt sen kväll, klockan var kanske halv ett innan vi kom i säng, men då hade vi vilat på eftermiddagen. Vi var på strandbaren som ligger här brevid. Liam tittade facinerat på "fireshowen". Hasn var som förhäxad. Förmodligen blir det samma sak ikväll igen, i alla fall om han får bestämma.
Dagen igår var molnig, så då gjorde vi en utflykt till Lonely beach, som är den strand som ligger längst härifrån (white sand beach). Sen stannade vi på ett ställe efter vägen och käkade. Gick efter stränderna och bara tittade. Hur mysigt som helst. Barnen blev fort trötta i värmen, men de gjorde det bra ändå. Middag köpte vi av en kille som stod och grillade efter gatan. Jättegoda grillspett. Snabbt fick vi sällskap av en hund, som fick smaka en hel del kyckling. Alla glada och nöjda=)

Helene och jag ska gå på en shoppingrunda sen. Men nu blir det tillbaka till solstolen och poolen.
Kramar till er alla!
Sawadee Kaa!



Kommentarer
Anna G

Hej!!!

Ni verkar ha det väldigt bra..Vilka härliga bilder..Här hemma har det snöat de senaste dagarna och varit riktigt kallt häromdagen hade vi -21 grader...

Ha´re bra så kanske kan ta och träffas nåt när du kommer hem..Kram Anna G

2009-12-20 @ 10:04:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elyzias drömmar

Allt i livets väg

RSS 2.0