2 januari 2010

Nu är det länge sen jag skrev nåt inlägg. Vi har inte haft nån internetuppkoppling när vi bott på Changburi. Där för har det inte blivit några uppdateringar. Sën måste jag erkänna att jag varit lite lat med, har inte orkat lägga in kort för åtskilliga dagar på datorn ens. Har bara tagit många nya:-P

Har supermycket bilder, från bl. a Nyår som kanske kan behöva redigeras eller nåt.
Idag lämnade vi Koh Chang i alla fall. Men med en ganska stor miss i protokollet. Det var en JÄTTEstor resedag idag. Det ledde till bilköer, på en liten ö som koh chang=trafikkaos.
Minibussen vi bestämt att åka till Bangkok kom precis i tid, kl 12:15. Fyra timmar senare kom vi på färjan över till fastlandet. Kl 16:40 kom vi av färjan och började den 30 mil långa resan till Bangkok.
Vid halv tio var vi framme på Wendys Guesthouse. Vilket mysigt ställe, riktigt litet, fönster finns inte i alla lägenheter ens, inträngt på en liten gata med höghus och restauranter och tvätterier och annat. Men så mysigt!!! Och rent och fräscht. Sen är det ju bara några dagar, och rummen är ju till för att sova på bara:-)

  Så här såg det ut på coconut i alla fall, där vi firade julen.

 Liam i poolen..



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elyzias drömmar

Allt i livets väg

RSS 2.0