Jag blir galen!!!

Det är helt hopplöst!!! Jag sitter och kollar på systemkamera. *Och ju mer jag kollar, desto mer förvirrad blir jag. Det finns för mycket att välja på.

Canon Eos 400D
Sony DSLR a300
Nokin D60
Canon Eos 1000D

Vad ska jag välja???
Min make tycker det bara är onödigt. Varför köpa en ny kamera, när jag har en välfungerande?
Men det är en kompaktkamera, går ju inte att jämföra.
Vem är pryltokig i denna familj?? Vem? Jag? haha inte då........

Återkommer om dilemmat! Nu ska jag slänga mig på soffan resten av kvällen!
Ciao

dan före dan...

och jag har ännu inte slagit in julklapparna till barnen....Men de får jag hinna med imorron kväll annars efter jobbet.

Jenny har varit här idag, och vi tog en promenad med hundarna. Så härligt, men det blåste på bra på vägen hem, man fick en ordentlig skjuts i ryggen. Hundarna var glada och nöjda i alla fall.

Vi lurade Eros med levergodis på bordet, men vi var noga med att tala om för honom att det var en engångsföreteelse. I vanliga fall är inte nosen tillåten på bordet.
Här kommer bildbeviset:

Haha, visst är han stilig gamle man=)

Nu ska jag hoppa i säng! Natti natti!

Åh kära nån...

Hahaha...skulle logga in för att skriva ett inlägg för flera timmar sedan, men "råkade" bara surfa in på en massa bra bloggar, så jag glömde helt bort mig. Sen började jag hämföra kameror, och kom på att jag skulle ringa Helena. Det slutade med att jag pratade in telen nästan en hel timma....

Men nu tror jag i alla fall att jag slopar planerna på en långzoom-kamera, och satsar direkt på en digital systemkamera på en gång. Och enligt tester, är det nog en Nikon D60 jag vill ha.
När vi var i Egypten, fick jag möjlighet att prova en Nikon D40, Och den kändes riktigt bra i handen. D60 är en utveckling av D40:n. Men jag hinner kanske ändra mig några gånger till innan dess...Det är ju inte riktigt dags att handla den ännu. Först måste kapitalfrågan lösas, och det kan nog ta några månader...
Nog om det nu!

Idag tog vi in en julegran, och hjälptes åt hela familjen att klä den. Precis som förra året, är det inget glitter, bara belysning och fina kulor. Nytt för i år är svarta kulor. Skitsnyggt!!!!Detta är alltså den fina lilla granen vi hittade nere på tomten. Fast liten och liten, K kapade den 1,3 m först haha...


Så här ser den ut, klädd och klar. Fast så här i efterhand, skulle vi nog haft fler kulor, när vi inte har något glitter. Det är inte den pråligaste granen man sett, men den passar utmärkt hos oss!!

Nu är det dags att köra ungarna i säng. Sen ska jag locka älskling i säng med de nya underkläderna jag köpt. Får se om det slår NFS (Need for speed för den icke insatte)...
Natti natti!

Ja då är man hemma i vardagen igen då...

Och det känns verkligen bra. Borta är onekligen bra, men hemma är ändå alltid bäst.
Lade precis in 578 bilder från kameran, bara Egyptenbilder. Nu återstår att gå igenom dem och kanske redigera en och annan som är suddig. Men det får bli senare idag, nu är det alldeles strax dags att gå på jobbet, så jag måste ner och väcka upp barnen...De sover på söta örat fortfarande.

Känns skönt att jag bara jobbar till tolv idag. Egentligen skulle jag börjat fyra, men jag bytte arbetspass med en arbetskamrat, så min älskling skulle kunna gå på julbord med sina arbetskamrater.
Men vad gör man inte för dem man älskar??
På eftermiddagen idag, kommer Jenny hit. Max skulle köra lastbil idag, så hon skulle också vara ensam hela kvällen. Då tyckte jag att vi kunde ju vara ensam tillsammans *fniss*
Det tråkiga i det hela, är att jag kan inte bjuda henne på mat, för hon kör bara pulver nu i en par veckor....

Nä, nu måste jag skynda mig att väcka barnen och se till att de får på sig kläderna.
Tjingeling så länge!!Här var utsikten från stranden på Arabia azur hotel. Rummet hade vi bara ca 10 meter från stranden. Tyckte det var extremt bekvämt. Man gjorde inte många knop inte, alldeles för få säger vågen=)

Ja så var man hemma i kalla Sverige då:)

Är hyfsat mörbultad i kroppen. Vaknade med någonting liknande träningsvärk i axlar och rygg, men det är förmodligen efter att ha burit tungt handbagage, och tung pojke....
Flygningen hem gicj riktigt bra, utan några större missöden, och bilandet från Lindskrog gick också riktigt bra. Vi var hemma på strax under fyra timmar från det att vi landade på Arlanda.

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sedan dona lite, innan Ks syster kommer. Hon ska passa barnen medans vi uträttar ett ärende.

Jag återkommer med massor av roliga detaljer och massa bilder från resan senare idag.

Ha de gott!

Skriver ett inlagg fran Egypten!

Tusan vad irriterande att skriva fran en dator som inte har ratt bokstaver....

Och knapparna sitter inte ens som de ska.

Idag ar varan fjarde dag har, och vi ar riktigt trotta. Solat och badat i princip hela dagen idag, men ingen av oss har brant oss som tur ar.

Hotellet ar riktigt bra, med trevlig personal och super service. Rummen ar stora, och med en uteplats ner mot lagunen. Tror inte vi har ens 50 meter till vattnet. Forsta kvallen var vi jattetrotta allihop, och det visade sig att det bara fanns en sang...till oss alla fyra. K var tvungen att ga upp till receptionen och saga till dem. Pa tio minuter hade vi sangarna...Ett problem bara....jag och Liam lag och sov, sa vi vart vackta. Det var inte sa skoj, men det var tvunget. Annars har K och Leja fatt sova pa golvet hihihi...

Nu ska vi snart ga och ata middag. Sen blir det nog att stupa i sang, sa vi orkar med morgondagen.


Och vi skickar kramar till Jenny o Max och hundarna o Spoket!

Kram kram!!!!

See ya en 16:e!

Elyzias drömmar

Allt i livets väg

RSS 2.0