Det rör på sig...

Ja, i magen alltså :) Känner små diskreta rörelser där inne. Vilken underbar känsla det är!
Älskling och jag sitter och diskuterar namn. Jag gillar Love och Leon på pojke, eller Leona och Lilly på flicka. Han tror det kommer att bli en till pojke, jag tror på en tjej. Den tredje februari kanske vi får veta vem som har rätt, för då är det dags för RUL. Spännande!!! Vi längtar :)

På gravkullarna...

Går det jättebra att åka snowracer, pulka you name it...Åh hej vad det gick undan...K och Liam redo att rejsa nerför...Här provar Liam snowboarden...ont i rumpan vart resultatet av den färden :)Full fart nerför :)

Denna lilla utflykt roade vi oss med igår, i väntan på Kalles Jul :)

Merry Christmas to all

Snöhunden...Dagen före dopparedan...

Lugn och ro är det här. Storasyster är ute på skidorna, och lilleman är sjuker...Lite tråkigt så här alldeles före jul, men det är bara att gilla läget..inget att göra åt förutom att kurera med just lugn och ro.Och lite soffbus....

Tiger mallgroda

Fräckare katt får man nog leta efter...han stjäl maten ur näven på oss, om han får chansen...
Alltid hungrig är han...Men världens underbaraste ändå...Det tickar på....

Tröttheten börjar gå över och det är så skönt. Det är ju jättejobbigt att gå omkring och vara trötter hela tiden.
Illamåendet har i stort också försvunnit, så nu är det till att låta magen växa och frodas...

Jag drömde att jag odlade grönsaker i rymden....

Ja konstiga drömmar...
Sen drömde jag att jag gav min mans arbetsgivare en utskällning...hua, verkligen inte likt mig...Här kommer ännu en bild på dimman från igår. Är så vackert när man bara ser svaga silhuetter av träden..

Sankta Lucia

Skänk mig en tia, tian var trasig, Lucian knasig.

Ja det vart två luciafirande idag. Först på Dagis kl 15 och sen på Skolan kl 18. Har inga bilder att visa upp, det var sån trängsel, så det var omöjligt att få någon bra bild.

I förmiddags knäppte jag däremot kort på åkrarna, det var sån läskig dimma.
Sen sitter jag och försöker vänja mig vid GIMP...kan ju inte alls det programmet. Men det verkar ju inte vara allt för dåligt bara man lär sig trixen. Dessutom är det ju helt gratis...

Två olika versioner...känns som jag behöver träna en hel del, men det är ju ROLIGT :)

Jag drömmer om en vit jul....

Det snöar!!! Underbart! Vad är en jul utan snö egentligen?

jul/nyår 2009/2010 firade vi i Thailand. Men det vart ju ingen riktig julkänsla så klart. Men det var skönt att inte behöva frysa så mycket.

Men ska det vara riktig jul, så är det så klart snön som räknas. Och gemenskapen med familjen. Det är det absolut viktigaste..Foto från Bjuråker, taget av min mamma :)

Lite pyssel idag...

Ganska simpelt egentligen, och aningen miljövänligt...
Jag har brännt en hel del ljus nu under hösten, så det blir ganska många stumpar över. Istället för att kasta dem, sparar jag dem, och när jag har ett gäng, smälter jag ner dem i ett vattenbad och gör nya ljus i glasburkar eller gamla udda kaffekoppar. Det enda man behöver egentligen är ljusveke. Finns att köpa på vilken hobbybutik som helst. Sen kan man även ha i lite doftolja om man gillar doftljus. Jag använde vanilj, och lite malet kaffe som jag hällde ner innan stearinet svalnat.

Ljusen kan bli lite ojämna, men då är det bara att slå på stearinet lite eftersom (men jag hade inte tålamod till det...)Kransbindning och MVC

Ja, idag kom jag äntligen till skott och klädde granriskransen till ytterdörren. Är flera dagar sedan jag klippte riset, men tog en stund innan jag kom igång. Nu hänger den på ytterdörren och är så fin så :)Dekorerad med vaxade glaspärlor och röda band från hobbybutiken.Hyacinten jag köpte från ica för 15:- blommar som sjutton. Ljusrosa och utan den starka kvalmiga doften. Tjusig!

Ja, och så var jag ju på MVC för inskrivning. ÄR i 11:e veckan, så det är lååångt kvar innan pyret kommer. Är beräknat till den 2 juli.
Sommarbarn :) Skönt att inte behöva pälsa på så mycket..

Barnfostran...

Ja, ett ämne i ständig debatt. Hittade ett riktigt bra program på kunskapskanalen.
Det är inte lätt att uppfostra barn, men någonstans måste man gå på sin magkänsla. Lita på sin egen förmåga.
Huvudsaken tycker jag är trygga barn, som faktiskt vågar ifrågasätta.

http://www.ur.se/samtiden/2011/03/23/barnuppfostran/

Elyzias drömmar

Allt i livets väg

RSS 2.0