BilderMina älskade små. Somnade i överslafen..Mamma lilla:)

Så var midsommar över för denna gång.

I ösregn gick jag och mina två blomplockarkompisar på förmiddagen och plockade vad blommor det fanns. Lupin, smörblomma, midsommarblomster, blåeld och hundkex. Vi fick ihop två stora hinkar, men det tog sin lilla tid. Och blöt vart vi naturligtvis. Och knottbiten. Men ska man fira midsommar så ska man:)

Detta tog några timmar, och sen var det dags för lövning av stången. Och det vart trassel på tråden som skulle binda ihop allt. Men skam den som ger sig!!

Och visst var det mödan och obehaget värt, när det vid tretiden hade samlats en ansenlig mängd människor som ville vara med oss på Skedlovallen för att fira.

Solen visade sitt glada ansikte och allt var förlåtet. Vi fick en underbar midsommar med SOL en stund i alla fall...

Bilder håller på att redigeras, och kommer senare.

Trodde stugan skulle blåsa bort inatt...

Ja fy vad det har stormat. Och när det blåser och knakar är det så svårt att sova, för alla ljud. Nästan så man inbillade sig att det var någon på altanen...Tur man inte såg på skräckfilm, för DÅ hade det verkligen varit kört med sömn....

Om jag får spå kläderna till midsommar, så får det nog bli raggsockar och 3 lager mamelucker under klänningen, yllesjal och kanske tillochmed mössa:)
Men dansa runt stången ska det bli oavsett. Och skråla små grodorna. Gud vad mysigt det ska bli!!

Loppisfynd!

På sommaren är det ett roligt nöje för mig att gå på loppisar.Denna stol, som inte är särskilt vacker just nu, plus en till likadan fyndade jag för 20 kr.
De kommer att få en makeover och pryda sin plats någonstans i trädgården.Den här grejjimojen, vet egentligen inte vad det är, blir en perfekt örttork. Fast katten tyckte den dög perfekt till korg åt honom...

Så där:)

Körsbärsblom på headern. Jag är allt bra blommig jag:)
Och regnet det fortsätter ösa ner. Sitter fortfarande i morgonrock fast halva dagen gått. Men nu ska jag ta mig i kragen och klä mig, vi ska åka ner till stugan och titta till. Måste se till att elda bra, för det läre vara kallt. Bäst att ta med tofflorna med, så man inte fryser om fötterna.


Då började jag om från början...

Är ett krångel det här med designen, när man inte riktigt vet vad man gör. Det blir liksom "trial and error-metoden"

Men nu får det duga. Ska knåpa ihop en header snart.

Vad bra?

Lyckades ta bort menyn på bloggen...hm, det var inte så bra!

Ja vad säger man?

Godnatt kanske? Är så trött nu så ögonen går i kors på mig. Blir liksom inget vettigt gjort. Får dröja till imorgon med att göra klart finliret på designen.
Så natti natti!En bild från i vintras. På vallen. Tur det är sommar å snöfritt:) Jag nästan fryser när jag ser bilden...

Provar ny design...

Som jag hittade här Designa bloggen. Fick det inte att funka felfritt på en gång, fortfarande lite justeringar att gra, men eftersom barnen bråkar, så får det bli ett annat tillfälle. Går inte så bra att koncentrera sig..Ciao!

Idag tittar solen fram igen!

Härligt är det! Gav mig ut på en fotorunda i den övervuxna trädgården imorse. Och tänkte att det var ett bra tillfälle för lilla Tiger att få premiärvandra ute. Tidigare har han bara fått vara ute när vi är i stugan.

Det första Tiger gör är detta:Raka vägen upp i pilträdet! Han var nog sugen på småfåglarna som satt där. Men något byte fick han inte!!
Han får gärna ta sorkar och andra gnagare, men fåglar är "strictly forbidden"!Mys i soffanSelångersån 6 juni. Cruising vid IP
Nu har jag fått min nya dator!! Det går så sjukt fort att ladda upp bilderna jämfört med den gamla. Mottagningen till trådlösa nätverket är också mycket bättre. Ett mycket bra köp verkar det som. Samsung RV510

Shame on me!

Men det blir ju inte att man har tid med bloggen så mycket på sommaren. Är så mycket annat man vill/ ska göra...
Dessutom har jag drabbats av datorhaveri. Ingen bra idé att dricka kaffe vid datorn...Så nu är jag inte så portabel i datoranvändandet mer. Håller på att leta ny laptop för fullt, och tror jag hittat en som duger. Ingen mer mini-laptop i alla fall.
Det är så många sidor på internet som inte är anpassade till det formatet, så det får bli en 15,6" igen.
Och snart flyttar vi ut till stugan. Härligt värre!
Det här var länge sen det. Så roligt att titta på gamla kort från barnen var mindre.Kortet ovan är från Liams första dag på förskolan.

Elyzias drömmar

Allt i livets väg

RSS 2.0