Jag vill INTE ha mer snö nu!

Hade ju lovat grabben att han skulle få cykla till dagis idag. Och så tittar jag ut och ser att det kommit mer snö.
Äh, strunt samma. Han fick cykla ändå, har man lovat så har man. Och som tur var fick vi låna cykelpumpen av grannen igår. Våran ville inte alls fungera så den hamnade i soporna.

Så det vart en glad och nöjd grabb ändå:-)


Just nu sitter jag och längtar till sommarens alla loppisar. Har så mycket idéer på vad man kan hitta på med sina fynd. Recycling är så roligt, och kan ju bli hur snygga saker som helst. Bara man använder sin fantasi.Om inte allt för lång tid är det tulpantider....då måste dessa sötnosar motas bort!
Har dem dagligen i trädgården....


Ytterligare inredningspyssel...Denna schablon kommer från Panduro. Tänkte använda den att piffa till väggarna. Lägga till lite färg till de vita väggarna. Perfekt när man bara har väv, och bara att måla över när man tröttnar!Nya tavlor. Målat ramarna svart, tagit ett kort och svart passepartout. Hur enkelt som helst, speciellt om man gillar att fota blommor som mig. Dessutom unikt.Gamla tavlor blir som nya med en annan ram. Här har jag målat med hobbyfärg i antikguld.En viktigt budskap: Lev idag. Bilderna har redigerat innan jag skickade in dem för framkallning.
Familjen. Ytterkrukan virkade jag och trädde i ett fint band. Voila!
Små men enkla detaljer som dessutom inte är speciellt kostsamma.
Fy vad roligt det är att pyssla!

Jag har en hatkärlek!

Till hissgardiner!
De är ju så himla fina när man får till det. Men innan man får det är man väldigt osams. Först med symaskinen, sen med de förbaskade krokarna som ska in i rundstavarna. Ont i fingrarna får man. Sen är det själva upphängningen som j**las....Kardborrar av pansar som ska sys fast. Och när allt är upphängt så ser man att det ser snett ut trots att man mätt så noga så noga.

Vad är det frågan om??!!

Efter många om och men, två hela eftermiddagar och kvällar så ser det ut så här....OCH det blev rätt bra i slutändan:

Walldeco av vinyl i hallen. Var lite kruxigt att sätta upp eftersom jag var tvungen att stå på en stol alldeles vid trappen när jag satte upp den. Klarade det utan att ramla nerför den, men det var nära några gånger...Den andra kristallkronan är på plats. Himmel vad fint det blev!

Nu är det dagistajm för sonen.
Ciao!

Back in the game!

Ja, idag jobbar jag igen. Får se om de hemska förkylningsbacillerna håller sig i schack.
Igår hade jag väldigt roligt på eftermiddagen.
Jag monterade den här:

Grymt snygg!! Och till veckan får jag göra det igen, för då kommer nummer två. En över varje bord i vardasrummet. Och observera det vita taket....Det blev såå himla bra!!

Och här är äntligen trappen klar. Tog inte så många timmar..


Här är tapeten på plats. Inköpt på Rusta för 99:- Behövdes bara en rulle.Här är den nya heltäckningsmattan på plats. Kanske lite opraktiskt med svart men men, man får offra sig lite för konsten:)Här håller jag på att grunda farmors gamla pinnsoffa. Stoppning och omklädsel av dynan är redan klart.Så här ljust och fint blev det i hallen när taket målades.

Nä, nu är det dags att gå ut i snövädret så jag kommer i tid till jobbet!

Jag älskar att måla.

Väggar, tavlor, pysselsaker you name it!!!
Men INTE tak. Det första taket gick iofs bra, det i köket. Det kunde man se en ände på. Hallen och matplatsen gick faktiskt också hyfsat. Men vardagsrummet??!!
Trodde ALDRIG det skulle bli klart. Och nu, när jag målat allting två gånger....vad ser jag då? Jo, det är ojämt och jag har missat på några ställen. Så kan man ju inte ha det!!!
Ahhrg, det är bara att hoppa i målarkläderna igen och syna. Det går ju inte att ge sig innan det är bra heller.

Sen kan jag ju inte ge mig på ett litet gulligt projekt som att måla en liten möbel, nä jag måste ge mig på det största jag kan hitta....

Men det blir SNYGGT!!! Mycket bättre än furu! Efter nästan nio års övertalning gav han med sig, min bättre hälft. Fast jag fick göra det själv!Före och efter. Tror taket lyfte en halvmeter:)
Fler bilder kommer när allt är klart. Längtar till jag kan hänga upp kristallkronorna....Och de nya mattorna kan läggas på plats.

Jag är helt däckad!

Orkar inte med någon mer förkylning nu!!!!!
Kan inte komma ihåg att jag någonsin haft en så hemsk förkylning. Trodde nästan jag skulle dö häromnatten för feberfrossan var så hemsk.

Jag vill vara frisk NU!!!!
Och jag vill ha VÅR NU!!!!!
Är det för mycket begärt??


Elyzias drömmar

Allt i livets väg

RSS 2.0