Another day is raining by.....But I´m dreaming of summer and sun....

I nöden testas vännen...

But I´m standing strong!

Just another day!

satt och skummade igenom lite bloggar nu och hittade ett citat hos Thaipinnen.

Ge aldrig dig själv helt till någon, för när ni en gång går isär finns du inte längre kvarDet berörde mig, men inte på ett positivt sätt. Är det så vi gör? Går in för allting bara halvhjärtat för att skydda oss från smärta? Man kan ju inte förutsätta att det blir en negativ utgång....för då What´s the point? Man måste se positivt, kämpa, engagera sig!! Och det med hela hjärtat!!!

Hemma igen från Gran Canaria.

Solsäkert och varmt. Underbart skönt med en förlängning av sommaren, men lite vemodigt att komma hem till hösten.

Det klart det är mysigt med mörka kvällar när man kan kura ihop sig under filten och tända ljus i mörkret, men denna sommar har seglat förbi alldeles för fort. Jag tycker liksom inte att jag hunnit med..

Men det är väl bara att gilla läget. Hösten och vintern kommer ju varelse man vill det eller inte. Och jag skulle nog inte vilja bo någonstans där det är sommar hela tiden heller, det skulle bli tråkigt i längden med samma och samma..Bild på kanalen i Puerto Mogán.Maspalomasöknen i soluppgången..Min son leker i sanddynernaHär rullar vi nerför:) Garanterat sand överallt, men man måste ju behålla barnasinnet..Love, peace and understanding! <3

Elyzias drömmar

Allt i livets väg

RSS 2.0