Var och snosade på Rottweilervalpar igår..

Det var så man fick lust att stoppa en i fickan och ta med sig hem...Så himla söta!Leker med kameran...

Och Liam leker med hunden...

Ananas är nästan den bästa frukt som finns...och så mango så klart. Och banan...Äh, i stort sett all frukt är det bästa som finns...

virkad mössa till bebben...Neongrön och brun. Lättvirkad, gick på en grisblink att göra.
Härnäst kommer ett par vantar, men de är inte påbörjade än.

Magbild v23


Ja, vecka 23 alltså. Och jag mår helt ok. Inte speciellt ont i kroppen. Det enda som är påträngande är tröttheten och huvudvärk, men det ser jag som lindrigt.
Gäller att njuta så länge det går, och fortsätta uppskatta alla dagar man mår bra.
Läser om mindfulness inför förlossningen. DET tror jag kan vara en bra väg till en harmonisk förlossning utan spänning och osäkerhet. Kroppen kan ju faktiskt det här med att föda barn, det är nog mer hjärnan och tankar som ställer till det...

Roses are red...

Fick en sån fin ros av min älskade på alla hjärtans dag. Inga snittblommor, utan en liten buske :)
Toppen att kunna plantera ut i trädgården till våren.Min nya kamera har anlänt!

Canon eos 1100d med kitobjektiv. Och jag är så himla nöjd. Håller på för fullt att lära mig funktionerna. Det bästa av allt är att den är lättare än min gamla canon powershot sx10is= lättare att hålla stadig!

Fettisdagen är förevigad. Min jänta konstaterade att man inte skulle äta så mycket idag, eftersom det var just fettisdag :) De har så roliga slutsatser de små..Nu har jag fyllt i pappren för graviditetspenning.

Och chefen fyllde i utlåtandet om omplaceringen som också skulle med.
Får se hur välvilliga Försäkringskassan är. Får jag avslag, har jag några veckor till godo för att överklaga. Det gäller att vara ute i tid. Byråkratins kvarnar mal långsamt i Sverige!

Skoterdag igen!

Och solen tittade fram trots att SMHI hade lovat oväder. Men det såg jag då inte röken av!Full mundering! Tycker egentligen det är lite märkligt att det inte är lag på hjälm när man åker skoter...Underbart väder med en par plusgrader. Passade på att stanna till på Majskansen som hade cafét öppet och dricka lite kaffe. Mysigt!

Idag blir kanske en skoterdag...

Har hittat en skoter i övik, så det ser ut som att det blir köp. Yippeeeh :)
Roligt värre! Och min pappa har skoterpulka så vi kan bege oss hela familjen på turer. Underbart!

Har beställt en...

Iphone 4. Ok, den är dyr, men de jag pratat med, utom en person, är nöjda. Så jag tyckte det skulle vara värt att prova.

Och, ja, jag beställde en 4, inte 4S, för jag tyckte inte skillnaden var tillräckligt prisvärd. Man måste inte alltid ha det absolut senaste...Men lite nöjd är jag :) Hoppas bara jag inte behöver vänta så länge, helst hade jag velat haft den igår!

80 kr/månad från halebop. Då tillkommer kostnad för abonnemang.


24.se hittade jag ett schysst fodral. Hade tänkt mig ett vitt, men eftersom de var slut, fick det bli ett ljusrosa istället. Skyddsfilm beställde jag också. Inga repor på skärmen här inte!

Besöket hos barnmorskan.

Ja, det gick ju hur bra som helst, inga problem alls. Blodtrycket var på 110/50, så inte det minsta förhöjt, snarare tvärtom.
Däremot så verkar det som jag fått migrän. Ska till läkaren imorgon och prata om detta. Det är tydligen inte speciellt ovanligt att man kan få det i samband med graviditet. Men så länge det är "bara" det så.

Noja....

Sitter och läser om havandeskapsförgiftning. Hm, och då kan man undra varför jag gör det.
Jo, vid 3 tillfällen har jag fått synbortfall. Såna läskiga, flimrande bortfall, så man inte kan fokusera blicken ordentligt. Huvudvärk har jag mycket och dessutom ont i övre delen av magen, under revbensbågen. När jag sökte på synbortfall och gravid hamnade jag in på en faktasida om just havandeskapsförgiftning.
Och ju mer man läser, desto nojigare blir man, och så fortsätter man att läsa...och blir nästan rädd.
Men uppsvälld är jag inte speciellt, och blodtrycket, som ska vara högt vid HF, vet jag inte alls hur det är. Jag brukar alltid ha rejält lågt blodtryck. Dessutom är det extremt ovanligt med HF före v 20.

Hur som helst, ska jag ringa till min barnmorska imorgon, och kanske få komma på en extra koll, så jag kan bli lugn. Det är säkert bara falskt alarm.

Ultraljud

Och allt såg jättebra ut. Visade sig att jag var en vecka längre gånget än vi först trodde, så nu är datumet satt till den 27 juni.
Men hon som gjorde UL sade att det är bara 5 % av alla bebisar som föds på utsatt datum.
Och inget av mina barn har kommit på utsatt datum, Leja kom ju redan 15 veckor för tidigt, och Liam kom 2 dagar före.Här har vi första bilden på vår lilla kille :)

Idag är det äntligen dags!

Ja för Ultraljudet alltså. Då får vi kika in på lill*n. Det pirrar i magen. Trots att det är tredje barnet, är man ändå lika uppspelt som med de andra två.

Spelar nog ingen roll hur många  barn man får, så är det nog lika speciellt och pirrigt varje gång.

Fy vad jag inte mår bra!

Jobbade min första natt 30/1. Allt gick superbra, kom hem på morgonen och lade mig och sov.
När jag vaknade framåt 14 -tiden började jag må illa, och det vart bara värre och värre.
Vet inte om det är magsjuka eller vad det är, jag brukar ju aldrig bli smittad när resten av familjen har den...

Fortfarande alldeles matt i kroppen, så det blir till att bara slöa.

Elyzias drömmar

Allt i livets väg

RSS 2.0