Vädret har verkligen varit sagoliktSå underbart skönt att vi sjösatte båten och tog en tur..Liam badade, men Leja blötte bara fötterna.Stranden var fullkomligt invaderad av myror, såna där läskiga "pissmyror" så barnen byggde barriärer av sand för att hindra myrorna att krypa på fötterna. Vattnet var så kallt så mina svällda ben domnade bort...

Händer inte mycket på bloggen..

Eftersom vi huserar mycket i stugan på dagarna. Vädret har verkligen varit underbart idag, men mina ben är inte så lyckliga. Eller mina ben, de set inte ens ut som mina ben längre :( Tunga och svällda till tusen...Det som är nackdelen med att vänta barn på den varmaste årstiden.
Men när lillen föds kommer allt att vara glömt så klart:)

Har gått in i v36 nu, så snart är den grande finale här:) Det kan ju vara allt från 2 veckor till i värsta fall 6 veckor kvar:) till beräknat datum är det 34 dagar.

Men lugna ner dig då...

Det sparkar, buffar, sticker, bubblar, knuffas, boxas....Fast jag tycker det borde vara lugnt nu. Jag vill SOVA!
Sov nu bebis, så jag får göra de samma. Imorgon är det ju dags att gå med blivande storebror på inskolning på skolan. Han är eld och lågor över det. Spänd förväntan.
Men om jag inte får sova, kommer även jag att vara eld och lågor fast på ett mycket mer negativt sätt....

Lite grann vi pysslat med i stugan..En födelsedagspresent från ifjol som äntligen kommit upp på väggen. Den är bara så rätt :)Våningssängen är förpassad till gäststugan. Nu har vi istället gjort en soffsäng :) Myspys. Och platsbesparande. Det känns mycket rymligare. Och vi fick plats med ett större matbord. Och mycket förvaring. Hyllorna är 3 st "expedit"  med passande korgar från IKEA. All extra förvaring behövs nu när vi ska bli en till på 35 kvm...K snickrade ihop en förvaringsbänk av några gamla hyllplan han hittade i boden. Snyggt och praktiskt. Under ryms barnens leklådor..

Nya köksbordet också det från IKEA. Köksstolarna är omklädda med vaxduk (lite otippat kanske) från ÖB. Ett avtorkningsbart alternativ när man har små barn som är experter på att söla :)Ännu en hylla. Ovanför matbordet. Diggar konsollerna, men de var inte lätta att sätta upp nån hylla på eftersom de var så ojämn och olika. Vart i alla fall tillräckligt rakt så man slipper få ljusstakarna i huvudet hoppas jag ;)Och här är spjälsängen ihopskruvad. Trodde det skulle bli riktigt trångt, men det vart ok. Byrån fick flytta in i hörnet så gick det bra.

Inställt besök på Mvc


Hade inte pallat att ta mig iväg igår, och dessutom ska man bara stanna hemma om man har magsjuka. Inte för att jag tror det var det, men Bäst att ta det säkra före det osäkra.

Känner mig svag idag, så det blir till att fortsätta vila..och försöka dricka mycket vatten. På fredag är Mvc-besöket ombokat till, men då ska jag väl vara bra igen hoppas jag.

magsjuka eller mer troligt matförgiftning

Borde vara helt förbjudet när man är höggravid. Hujeda mig vad jag mått dåligt idag. Fruktansvärda magkramper som har gett sammandragningar. Usch!
Vart en valborgsmässoafton i ensamhet, resten av familjen åkte ner till stugan och njöt av det underbara vädret, och jag vart sängliggande. Jaja..nu så här på förnatten känns det i alla fall aningen bättre. Har fått i mig lite risgrynsgröt och en bit smörgås.
Hoppas på en bättre dag i morgon. Bara jag får sova lite till så borde det ge med sig. Man kan ju inte vara på topp jämt :)

Elyzias drömmar

Allt i livets väg

RSS 2.0