Always look at the bright side of life....

Eller? Det är väl så man borde göra kanske, men gör man som man borde?? Och om man vet vad man borde, varför inte bara göra så??


Några få solglimtar kommer i alla fall mellan regnmolnen. Men de kommer att bli fler och fler. Det måste bara stabilisera sig först!

Det verkar inte bli någon höjdarsemester...

Men man får ta en dag i taget! Efter regnet tittar oftast solen fram....

Ojoj oj!! What are words??!!Semester!!!

Eller inte...fick ta en liten semesterpaus för att gå ut och jobba extra idag. Kris på folk..

Igår kväll skulle barnen sova ute i gäststugan ensamma....I regn och rusk. Trodde inte de skulle bli långvariga där, och mycket riktigt, det blev de inte heller...
De är nog lite för små ännu.

Snart är sommarlovet här på riktigt!

Imorgon är sista arbetspasset innan semestern. Och det känns SÅ skönt!!! 4 veckor med lata dagar, och idel solsken...eller???
Det visar sig. Sysslolös kommer jag inte att vara i alla fall...Regnar det, får man stanna inne och pyssla.
Men det vore skönt med lite mer värme, så man får ta sig i kragen och hoppa i vattnet åtminstone en gång denna sommar. Imorse, efter kraftigt regnochåskoväder igår, var det bara 10 grader. Brrr...Nästan så jag funderade på att använda strumpor, trots att jag bannlyst strumpor från mina fötter när det är sommar...

En dag på stranden!

Ja, det är svårt att undgå, men det har varit grymt varmt i några dagar. Underbart skönt, men jobbigt när man ska sova...Böljan den blå...Ute på båtfärd..Den lilla pudeln med den stora pinnen...Man måste ruska sig ordentligt...Hallå husse, kasta pinnen nån gång då...Barnen ror båten....Här fick storasyster ta över, lillebror orkade inte mer...

(Bör tilläggas att båten ligger fast på stranden, och därför behöver de inte flytvästen...)Hm, han har bra balans OCH bra bollsinne;)

Till och med jag kan fastna på bild ibland...Igår var det så här skojjigt:( Regn o rusk. Men blommorna o tomaterna vart säkert glada.Sparka fotboll är roligt!!

Denna kväll skrattade vi så vi tjöt. Vilket bollsinne min son har. Det är så man minns hur det var när man själv var liten, vi var ofta ute och sparkade boll, min mor, far och mina bröder.

Mitt i sparken, djupt koncentrerad:)

Bilder igen.Så här blev mina betongrosor som jag gjöt i silikonformen från Åhlens. Inget toppresultat kanske, men de duger för mig. De utgör en fin prydnad i blomkrukan.Finaste krukan!Midsommarstången på vallen.Här står resterna av blommorna vi plockade till stången. De fick pryda sin plats vid grinden.

Elyzias drömmar

Allt i livets väg

RSS 2.0