Nya skor(inte för att jag behövde några men..)

Snygga OCH sköna...:)

Minus 17

Vilken temperatur. Så kallt har det faktiskt inte varit många dagar i vinter. Men nu, när man nästan anar våren, ja då smäller det till och blir så kallt. Tråkigt!
 
Så här såg det ut en eftermiddag i höstas, innan snön kom. Tänk vad vackert det är med dimma!

Min lilla piraya!!

 
Som biter där han kommer åt :D

Jag blåser bort!

Ser så vackert ut ute, men vid närmare granskning visar det sig att det är regelrätt storm. Vilket är helt OK om man inte behöver ge sig ut! Jag avskyr verkligen när det blåser, har mycket hellre regn bara jag slipper kastvindar och annat otyg.
Tusen projekt på gång. Så mycket jag vill göra. Men, är en aning svårt att hinna med, så då gäller det att rationalisera...
Idag blir det bakning av bröd, och vika tvätt så berget försvinner. Lilleman har feber, så vi får se hur mycket hans tålamod räcker till. Kan ju tänkas att man måste sitta och trösta honom i mysfåtöljen eller nåt. Vilket passar precis lika bra som att vika tvätt om inte mycket bättre ;))

Jag ångrar mig!

Kommer tillbaka till blogg.se. Kände mig inte riktigt överens med den andra plattformen. Och förresten, jag har verkligen varit urusel att blogga de senaste månaderna. Jag har på nåt vis svårt att få tiden att räcka till.
Vilket kanske inte är konstigt med en 8½ månaders baby som går bärsäkrargång så fort han får chansen :)
 
 
Men söt är han då!

Elyzias drömmar

Allt i livets väg

RSS 2.0