Det är verkligen helt galet!

Hur mycket snö kan det komma egentligen? Vi bor inte i Sibirien....
Det har nu kommit så mycket, att nederbördsmängden för hela året är uppnådd. Alltså kommer det inget regn i sommar??

Är hemma  med vård av barn, Liam är febrig, hostig och jätteförkyld. Och vad får man för det då? Jo, en alldeles egen FÖRKYLNING.
Kan inte hjälpas, det måste skottas, och jag var ute en timme på förmiddagen och skottade så gott jag kunde. Men vad hjälper det? Det fylls ju bara på hela tiden. J***a snö!!!!!!!!
Vi har bara varit hemma knappt två veckor från Thailand, och har fått skotta i stort sett varje dag:(Nä, nu ska jag  dricka lite värmande kaffe, för det är snart dags  att gå ut och skotta igen.

Avbrottet är över!

Har haft ofrivillig bloggsemester. I Thailand. Bara härligt så klart, men oplanerat på grund av datastrul. Så nu är jag tillbaka. Så det så!!

Lilltösen fyllde 7 år igår. Tänk det ändå. Och hon kan simma, både på och under vattnet. Tack vare Thailand. Hon är ta mej tusan som en liten fisk.Titta vilken fin glugg hon har...

Har lekt med kameran idag och experimenterat.Och titta vilka vackra blå ögon pojken har. Och messmör runt munnen.Gimli och jag var ut och lekte med trasan. Svårt att knäppa kort utan att få den full med snö...
Och kallt om fingrarna. -17 Brrr....Vardagsromantik!
Alla hjärtans dag och allt. Blev många tända ljus till middagen.

Prismor är så vackra. De speglar solljuset så fint.Denna köpte jag igår för att ha något blommande på bordet.Här är samma bild som jag lekt med lite.

Ja det var allt dagen hade att bjuda på. Nu blir det sköna kudden.Elyzias drömmar

Allt i livets väg

RSS 2.0