En vanlig helgdag...



En ledig sådan. Det är andra helgen på raken som jag är ledig, och det är så himla skönt....Slappade bara hela morgonen och tog en dusch vid tio.....vid tolv åkte vi ner till stugan för att titta till lite och sedan fortsätta ner till svärfar i Gnarp. Där visade det sig att den vanliga vägen var avstängd, så vi var tvungen att ta en omväg.
Det var ett hus inte långt ifrån svärfar som brann ner till grunden. Flisbrand var det visst. Hua ligen.
Det värsta jag kunde tänka mig när jag var liten, var att huset skulle brinna ner. Och jag tycker fortfarande att eld är extremt obehagligt. Man ska passa sig, för man kan ju bränna sig........

Efter besöket hos svärfar, var det dags för storhandling. Inte precis det roligaste man gör, men man måste ju ha lite att äta....
Middagen blev kanongod. Lövbiffsrullader med färskost och potatisgratäng med MYCKET vitlök. Och så en god sallad med fetaost och jordnötter till det. *mums* var det. Fast som vanligt gnällde Leja på maten. Det gör hon alltid utan undantag. Älskling menar att det är för att hon aldrig får vad hon vill ha till maten = godis och glass....Och det kommer hon aldrig att få heller, inte av mig i alla fall.

Nu ska jag lägga barn!
Ciao!

Checka in detta...!!

En skitskoj sida för alla stickintresserade...

Ett färdigt stickprojekt!



En så kallad "åremössa" Stickad till en nöjd arbetskompis.

Tjolahopp!

Nu är man "back on track" igen då. Efter mer än en veckas sjukdom. Det känns härligt. Jag har städat idag, och bäddat rent i sängarna, och tvättat tre maskiner. Dessutom har jag skrapat tandsten på lillvovven, och det kan jag säga, tyckte han absolut INTE om. Men han tolererade det i allafall.
Åh det är så skönt när man har rent och snyggt. Hoppas det dröjer en liten stund innan det behövs städas igen.
Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från Åre-Resan. Här kommer de;



Dricker en cider på "bygget". Skoj! och gott så klart!



Hotellrummet. Sängen var ganska skön, men det var riktigt skumma madrasser, som det blev en grop i av kroppstyngden. Svårt att byta sovställning under natten, vilket resulterade i ryggont, som säkert var motsatsen till hur det var tänkt.



Älskling spelar apa. Så full som han ser ut på bilden var han definitivt inte hahaha



Hahahaha snacka om att stå längst bak. Försökte knäppa på scenen där "Basic element" spelade. Men det syns ju knappast på bilden. Aja. Det var ett tappert försök mitt i trängseln...

Imorron ska jag gå på jobbet igen. Skönt är att jag inte börjar förrän 11:30. Vilket innebär sovmorgon! Jiiipiiieh!
Nu väntar den nybäddade sängen.
Natti natti!

jag är såå sjuk!

Har influensa. Skulle helst bara vilja husera under täcket och inte göra nånting, men det fungerar inte bra när man har barnen hemma från dagis. Influensan är ju högst smittsam, och därför vill jag inte att barnen ska gå på dagis och smitta ner. Men de blir lite understimulerade när jag är sjuk. Riktiga vildingar.
Leja har dessutom börjat hosta lite, så jag är lite lur på om hon håller på att bli sjuk också, lagom till sin fem-års dag.
Hua hua!

Bara två dagar kvar till Åre!

Ska hälsa på lilltösen jag blev faster till i går. Det ska bli såå mysigt. Nyfödda bebisar doftar så gott av någon konstig anledning. Måste vara någonting djupt primitivt rotat som gör att ALLA man känner tycker att bebisar är så goa att snosa på.

Vi ska bo på hotell, och äta hotellfrukost. Och ha SOVMORGON hahaha.....Två dagar i rad! Äventyrsbad, bowling, utan skrikande och protesterande barn. Ska bli såå härligt!

Nu väntar stickningen och soffan på mig!

Gnistrande, knarrande snö.

Vart nästan lite poetisk när jag gick hem från jobbet efter att ha hämtat barnen idag. Det var så där gnistrande vitt och kallt. Är ju ändå mysigt med snö nu när solen är framme så pass mycket och dagarna blir ljusare.
Men jag längtar ändå till våren, med allt det gröna. Tyvärr är den alldeles för kort.

Just nu går jag i väntans tider. Eller, ja, jag är inte med barn eller så, men min lillebror och hans sambo skulle haft barn för 18 dagar sedan, och ännu har jag inget hört om att den lille/lilla skulle ha tittat ut. Det är så spännande.
Men jag blir irriterad på Östersunds sjukhus, man bör inte behöva gå tre veckor över tiden. Tycker det känns väldigt riskfyllt jag, med sämre funktion på moderkakan och så. Fast de borde ju veta vad de gör. Och tydligen får hon åka de elva milen varannan dag för kontroller. Så allt är väl som det ska då.
Har det ännu inte hänt något på torsdag, ska förlossningen sättas igång. Så Torsdag eller fredag är jag faster:-)

Ikväll har jag aktivitetstränat hundarna. Fick hem klickern idag. Ska bli spännande att se hur den funkar på Gimli.
Jag och barnen har hjälpts åt att gömma godis åt hundarna, som de fått leta upp. Det tyckte både barnen och hundarna var superskojigt.

Nu ska jag gå och lägga barn och mig själv.
Natti natti...



Hittade en "gammal" bild på Liam. Här är han bara 6 månader. Oj oj vad det känns länge sedan.....Tiden rullar så fort.

Utpumpad efter en arbetshelg.

Sovit bara fyra timmar inatt, så man är måttligt trött just nu. Skulle helst bara slänga mig på soffan, men måste först se till att barnen kommer isäng. De ska ju på dagis imorgon.
Jag blir alltid extra trött när jag jobbar helgen, och det beror antagligen på att det är mindre personal. Och så måste jag jobba imorgon med. Hua ligen, blir trött bara jag tänker på det.

Godnatt för idag.











Sommarbilder. Jag längtar till sommaren igen. Fick nästan lite vårkönslor idag när jag tänkte på att det redan är februari.
Är ju ändå inte såå långt kvar till vår och sommar.

Jag längtar till stugan, och till när jag kan börja plantera alla mina fröer jag samlat på mig. Ska bli så spännande att ordna i trädgården.

Elyzias drömmar

Allt i livets väg

RSS 2.0