Lite grann vi pysslat med i stugan..



En födelsedagspresent från ifjol som äntligen kommit upp på väggen. Den är bara så rätt :)



Våningssängen är förpassad till gäststugan. Nu har vi istället gjort en soffsäng :) Myspys. Och platsbesparande. Det känns mycket rymligare. Och vi fick plats med ett större matbord. Och mycket förvaring. Hyllorna är 3 st "expedit"  med passande korgar från IKEA. All extra förvaring behövs nu när vi ska bli en till på 35 kvm...



K snickrade ihop en förvaringsbänk av några gamla hyllplan han hittade i boden. Snyggt och praktiskt. Under ryms barnens leklådor..





Nya köksbordet också det från IKEA. Köksstolarna är omklädda med vaxduk (lite otippat kanske) från ÖB. Ett avtorkningsbart alternativ när man har små barn som är experter på att söla :)



Ännu en hylla. Ovanför matbordet. Diggar konsollerna, men de var inte lätta att sätta upp nån hylla på eftersom de var så ojämn och olika. Vart i alla fall tillräckligt rakt så man slipper få ljusstakarna i huvudet hoppas jag ;)



Och här är spjälsängen ihopskruvad. Trodde det skulle bli riktigt trångt, men det vart ok. Byrån fick flytta in i hörnet så gick det bra.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elyzias drömmar

Allt i livets väg

RSS 2.0