kina och kino

Betyder alltså att jag och maken var på en Kinarestaurant och åt idag. Och det blev inte samma gamla vanliga 4 små rätter! Det är väl åtminstone 4 gången vi är där, brukar kunna bli en gång per år, och alla de tidigare gångerna har vi valt fantasilösa fyra små rätter...

idag blev det för mig friterad fläskfile med sötsur sås, en päroncider och till efterrätt kaffe med friterad ananas och glass.
För K blev det friterade räkor, sötsur sås, och månadens öl (som råkar vara hans favvoöl) Anderssons, och en friterade bananer och glass.
Efter den brakmåltiden, var det dags för Kino alltså bio. Vi såg Patrik 1,5. Den var bara såå bra. Många goda skratt, men också lite drama. Hur som helst får den 5 av 5 möjliga i mitt register. Helt klart sevärd. Den handlar alltså om ett bögpar som så desperat gärna vill adoptera ett barn, och som efter några om och men blir godkända och beviljade ett barn. Detta är alltså Patrik, 1,5 som senare visar sig vara Patrik 15, lite av en värsting.
Mycket humor alltså, mycket svordommar också, som det så gärna är i svenska filmer. Och drama, nästan så man fick en liten tår i ögat på några ställen.

Nu är det snart soff-eller sängläge som gäller;-)
Barnen sover redan som tur är, så nu blir det lite fredagsmys!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elyzias drömmar

Allt i livets väg

RSS 2.0