Matlagning
Ja, det vart en stunds vila. Jag somnade så skönt så. Vid fyra kom min man och väckte mig, och tyckte att vi skulle börja med maten.
Sagt och gjort. vi slängde ihop en potatisgratäng som i detta nu är precis färdig. Till det blir det fläskfilé kryddad med honung och grillkrydda.
I köket "tager man vad man hafver" som jag brukar säga. Ett uttryck myntat av en kvinna vid namn Kajsa Warg som levde på 1700-talet. Snacka om att det levt kvar länge:)
Sagt och gjort. vi slängde ihop en potatisgratäng som i detta nu är precis färdig. Till det blir det fläskfilé kryddad med honung och grillkrydda.
I köket "tager man vad man hafver" som jag brukar säga. Ett uttryck myntat av en kvinna vid namn Kajsa Warg som levde på 1700-talet. Snacka om att det levt kvar länge:)
Kommentarer
Alina
hoppas du får en underbar dag sötnos! :)
Trackback